over ons

The Fit Company is in 2016 opgestart door Joyce. Door positieve reviews en resultaten van klanten is The Fit Company erg snel gegroeid tot een succesvol bedrijf. Om aan de groeiende aanvragen te kunnen voldoen is in 2020 Willem aangesloten. Wij hebben elkaar gevonden in onze gemeenschappelijke waarden. Allebei zijn wij gepassioneerde en toegewijde coaches die het allerbeste resultaat willen voor onze cliënten. De kracht van The Fit Company is dat er twee mensen werken aan jouw succes. Jouw persoonlijk plan wordt door twee mensen gemaakt op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Wij tillen elkaar naar een hoger niveau wat ervoor zorgt dat onze klanten maximaal resultaat boelen. 


Joyce

Founder & coach

Passie voor mensen en passie voor voeding, sport en mindset maakt dat dit beroep mij op het lijf geschreven is. Ik weet hoe frustrerend het kan zijn als je graag iets wilt veranderen en het lukt niet... Ik heb zelf jarenlang geworsteld met het zoeken van een juiste balans in mijn voeding met de daarbij  horende struggles. Eetbuien combineerd met erg restrictief eten zorgde ervoor dat ik niet lekker in mijn vel zat, maar ook mijn gewenste fysieke resultaten uitbleven. Gelukkig heb ik eindelijk een gebalanceerde manier gevonden om met voeding om te gaan waarbij ik én kan genieten van een wijntje en chipje op zijn tijd én tegelijkertijd erg blij ben met mijn lichaam. Dit gun ik iedereen!

 

Ik heb jarenlange ervaring met het trainen van mensen. Twee jaar heb ik in verschillende studio's en fitnesscentra gewerkt in Californië.  Daar heb ik ook mijn opleiding genoten, bij de  National Academy of Sports Medicine. Het is wereldwijd het meest erkende en hoogst gewaardeerde insitiuut voor personal training. Tevens is het internationaal geaccrediteerd en voldoet aan der Europese kwaliteitsnormen (EQF) en de European Fitness & Health association. Je leert werken vanuit een wetenschappelijk onderbouwd trainingsconept, toepasbaar voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Dit is mogelijk door het OPT-model, ontwikkeld door NASM. OPT staat voor Optimal Performance Training en zorgt ervoor dat iedere klant op zijn eigen niveau traint en stapgewijs en verantwoord beter wordt.

 

 

 

 

personal trainer middelburg, joyce nijsse, the fit company, zeeland, afvallen, voedingsschema

 

Terug in Nederland ben ik The Fit Company gestart. Inmiddels heb ik al veel mensen mogen helpen  naar een gezond lichaam met een gebalanceerd voedingspatroon. 

 

Ik onderscheid mij doordat ik veel aandacht besteed aan mindset. Want een krachtige mindset zorgt voor krachtige keuzes. 

Ik sta voor maatwerk. Ik kijk goed naar wat voor persoon jij bent en wat bij jou past. Zelf ben ik een enorme levensgenieter en vind het daarom ook belangrijk dat mijn klanten dit kunnen blijven zijn. Naast dat ik het belangrijk vind dat jij je resultaten snel behaald, vind ik het ook belangrijk dat het op een manier gaat die prettig is en goed vol te houden. De reis ernaar toe moet zo prettig mogelijk zijn, Ik wil dat je weer vitaal en energiek door het leven gaat die zichzelf weer op nummer 1 heeft gezet. Ik wil dat je trots wordt op je lijf en je kan gaan focussen op dingen die er  écht toe doen in het leven.

 

Maar... onderschat mij niet, want ik ben óók die schop onder je kont die je af en toe toch echt nodig zal hebben. Ik wil dat je het maximale uit jezelf haalt. Ik ben ten slotte een personal trainer! 

 

joyce nijsse, personal trainer middelburg, afvallen, voedingsschema, zeeland


Willem

voedingscoach & personal trainer

Met veel bewondering  beschouw ik het menselijk lichaam en haar adaptieve vermogen. Op een zo'n efficiënt mogelijk manier trainen en eten, waarbij er nog genoeg ruimte is om te genieten, is waar ik naar streef voor mijn cliënten. 

 

Daarom heb ik gekozen voor de Henselmans personal training opleiding. Deze opleiding werkt met de meest recente wetenschappelijke bevindingen op het gebied van training, voeding, leefstijlfactoren en psychologie. 

 

Het is voor mij een drijfveer om mensen een nieuw inzicht in dieet en levensstijl te laten zien. Iedereen weet meestal wel dat het vaak wat gezonder kan. Ik ben er om de stok achter de deur te zijn en de puntjes op de i te zetten. Ik sta altijd klaar voor vragen, verschaffen van extra informatie en voor mentale begeleiding. Ik ben er voor jou, we doen dit samen!

 

Ik geloof dat iedereen uniek is. Daarom is mijn aanpak nooit hetzelfde, met een uniek dieet afgestemd op de wensen van die persoon. Dat maakt mijn werk zo leuk. Elke coachee is een nieuwe uitdaging. De positieve feedback die ik terugkrijg, is waar ik het voor doe.

 

Ik vind het mooi om te zien hoe mensen transformeren door hun nieuwe levensstijl. Dit uit zich in vele manieren, zelfverzekerder, mentaal sterker en je prettig voelen in je lichaam.

 

Samen kijken wij op een wetenschappelijk onderbouwde manier naar oplossingen voor jouw unieke doelen. Wij gaan doelgericht te werk met de focus op de belangrijkste aspecten die voor JOU van toepassing zijn. Zo brengen wij je naar een betere versie van jezelf, zodat je in een vitaal lichaam van het leven kan genieten.