Over mij

Passie voor mensen en passie voor voeding, sport en mindset maakt dat dit beroep mij op het lijf geschreven is. Ik weet hoe frustrerend het kan zijn als je graag iets wilt veranderen en het lukt niet... Ik heb zelf jarenlang geworsteld met het zoeken van een juiste balans in mijn voeding met de daarbij  horende struggles. Eetbuien combineerd met erg restrictief eten zorgde ervoor dat ik niet lekker in mijn vel zat, maar ook mijn gewenste fysieke resultaten uitbleven. Gelukkig heb ik eindelijk een gebalanceerde manier gevonden om met voeding om te gaan waarbij ik én kan genieten van een wijntje en chipje op zijn tijd én tegelijkertijd erg blij ben met mijn lichaam. Dit gun ik iedereen!

 

Ik heb jarenlange ervaring met het trainen van mensen. Twee jaar heb ik in verschillende studio's en fitnesscentra gewerkt in Californië.  Daar heb ik ook mijn opleiding genoten, bij de  National Academy of Sports Medicine. Het is wereldwijd het meest erkende en hoogst gewaardeerde insitiuut voor personal training. Tevens is het internationaal geaccrediteerd en voldoet aan der Europese kwaliteitsnormen (EQF) en de European Fitness & Health association. Je leert werken vanuit een wetenschappelijk onderbouwd trainingsconept, toepasbaar voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Dit is mogelijk door het OPT-model, ontwikkeld door NASM. OPT staat voor Optimal Performance Training en zorgt ervoor dat iedere klant op zijn eigen niveau traint en stapgewijs en verantwoord beter wordt.

 

 

 

 

personal trainer middelburg, joyce nijsse, the fit company, zeeland, afvallen, voedingsschema

 

Terug in Nederland ben ik The Fit Company gestart. Inmiddels heb ik al veel mensen mogen helpen  naar een gezond lichaam met een gebalanceerd voedingspatroon. 

 

Ik onderscheid mij doordat ik veel aandacht besteed aan mindset. Want een krachtige mindset zorgt voor krachtige keuzes. 

Ik sta voor maatwerk. Ik kijk goed naar wat voor persoon jij bent en wat bij jou past. Zelf ben ik een enorme levensgenieter en vind het daarom ook belangrijk dat mijn klanten dit kunnen blijven zijn. Naast dat ik het belangrijk vind dat jij je resultaten snel behaald, vind ik het ook belangrijk dat het op een manier gaat die prettig is en goed vol te houden. De reis ernaar toe moet zo prettig mogelijk zijn, Ik wil dat je weer vitaal en energiek door het leven gaat die zichzelf weer op nummer 1 heeft gezet. Ik wil dat je trots wordt op je lijf en je kan gaan focussen op dingen die er  écht toe doen in het leven.

 

Maar... onderschat mij niet, want ik ben óók die schop onder je kont die je af en toe toch echt nodig zal hebben. Ik wil dat je het maximale uit jezelf haalt. Ik ben ten slotte een personal trainer! 

 

joyce nijsse, personal trainer middelburg, afvallen, voedingsschema, zeeland