Menno van der Groen
heeft The Fit Company beoordeeld — 5 sterren

22 augustus om 9:51· 

Te zwaar , beroerde conditie , te hoge BMI en in risico leeftijd aan het komen ( rond 50) , dat was voor mij reden om contact op te nemen met Joyce van de Fit Company. Met een goed en werkzaam trainingsprogramma van Joyce was ik in een paar maanden 13 kilo kwijt en ook mijn conditie is veel beter geworden. Vanwege een jarenlange knieblessure ( RPCP) had Joyce mijn training compleet daarop aangepast. De positieve input van Joyce en haar totale support maakt de sessies iets om steeds weer naar uit te kijken . Ik kan the fit company aan iedereen aanbevelen . Dit zou mij nooit gelukt zijn bij een sportschool met zelfstandige training!

 

Joanne Poppe reviewed The Fit Company  5 star

October 23 at 12:01 pm· 

 

 

Een personal trainer was iets wat ik graag wilde proberen aangezien ik te weinig beweging had, en veel ongezond at. De stap zetten was alleen erg moeilijk. Toen ik Joyce tegen kwam op internet heb ik de stap genomen. Na de eerste kennismaking had ik zeker geen spijt. Joyce is een lieve vrouw die het beste met je voor heeft. De informele sfeer zorgde ervoor dat ik mij altijd op mijn gemak voelde. De trainingen worden door Joyce persoonlijk voor je gemaakt wat heel fijn is. Ze kijkt echt naar hoe jij als persoon bent, wat je nodig hebt en wat je wilt bereiken. Zeker een aanrader!

 

 

Joost Thoonen reviewed The Fit Company — 5 star

8 maanden gesport met Joyce en wat een geweldige ervaring! Ze weet je op de juiste manier te triggeren en te motiveren. Super veel kennis over de te houden houding met sporten! Idem dito over de voeding. Geweldige persoonlijkheid als personal trainer! Als je twijfelt, gooi die twijfels weg ! Joyce helpt je met hetgeen je wilt behalen!

 

Debby Haak reviewed The Fit Company — 5 star

Joyce kwam in meerdere opzichten op het juiste moment in ons leven. Allereerst 1 op 1 getraind, daarna met duo training gestart. Altijd positief en vrolijk en daarnaast ontzettend veel kennis en de juiste manier weten om mensen te motiveren. Een fijne “stok achter de deur”. Al mooie resultaten behaald, dus voor nu even een “winterstop”, maar zeker weten dat we in het nieuwe jaar weer je professionele hulp zullen inschakelen. Top coach!

Debby & Helma

Bijna een jaar geleden ben ik via een collega bij Joyce gekomen. Door het sporten bij Joyce ben ik fitter geworden. Dat is voor mij ook erg belangrijk vanwege mijn drukke bestaan. Daarnaast heb ik de weegschaal uit mijn leven verbannen. Ik stond soms 2 keer per dag op de weegschaal en dat demotiveerde mij enorm. Samen met Joyce werk ik nu aan een andere mindset als het gaat om gewicht. Joyce is enthousiast en belangstellend. Ik hoop nog lang met Joyce te trainen.

Sarah Coens  recommends The Fit Company.
January 15
When I met Joyce, I had spent the last 2 years desperately trying to get fit and find a better family / work / life balance. Everything I had tried seemed to either add more stress and frustration as I just couldn't find a good balance between allowing time for myself and everything else I had to do as a working mum. Through a combination of mindset training, dietary advice, personal training, tools to help keep me track and general amazing support, Joyce has helped me regain control, find a better balance in my life and tone up and get fitter at the same time! The mindset sessions have been very focussed on my specific needs, helping me break through bad habits and focus on a being the best version of myself. I really enjoy the personal training both in the studio and outside although it is 'no walk in the park!' My only wish is that I had turned to Joyce sooner. She is a great coach and I recommend her to anyone looking to work on any aspect of their mindset, health and fitness!

 

Anita Duizendstra reviewed The Fit Company  5 star

July 14· 

 

Geweldig leuk met hulp van Joyce af te vallen en je conditie en kracht te verbeteren. Zij is enthousiast en geeft je op een positieve manier net dat ene zetje door te gaan. Bovendien veel plezier gehad! Echt een aanrader! Doen!

 

 

Pascalle Sevriens reviewed The Fit Company  5 star

October 31 at 9:44pm· 

 

Net verhuisd naar Middelburg en op zoek naar een manier om motivatie te krijgen voor sport kwam ik de website van Joyce, The Fit Company, tegen. 
Ik wilde graag een betere conditie, strakker worden en wat afvallen, maar bovenal gezond leven. Na een fijn en enthousiast intakegesprek heb ik besloten de gok te wagen en middels personal training van Joyce in mijn eigen gezondheid te investeren. En ik heb er geen spijt van! Joyce luistert goed naar je doelen en past de trainingen aan op jou niveau. Ze zoekt je grenzen, maar op een leuke manier. Elke training is anders en je leert veel om ook thuis zelf aan de slag te gaan. Joyce komt bij je thuis, dus je hoeft nergens naartoe. Naast het sporten ontvang je ook voedingsschema's (afgestemd op je wensen en allergieën), die je helpen om gezonder te eten. Daarnaast vinden er diverse metingen plaats, zodat je je voortgang blijft zien. Dit alles bij elkaar werkte voor mij al na twee weken zo motiverend dat ik zin had om te sporten! Nooit verwacht dat ik dat ooit zou zeggen. Nu twee maanden later sport ik zelfs thuis en ben ik heel wat centimeters kwijt. Ik ben een stuk fitter en sterker en zou het iedereen die ook maar een beetje twijfelt aanraden bij Joyce! Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt en het is ook nog eens heel gezellig.
Bedankt Joyce!!

Rianne Hacking reviewed The Fit Company — 5 star
September 2

Ik heb met ontzettend veel plezier samen met Joyce gesport. Ze heeft me geholpen het sporten weer op een leuke manier op te pakken. Altijd vrolijk en op een hele fijne manier motiverend: dat is Joyce!

Martijn de Brouwer reviewed The Fit Company — 5 star
September 13

Het was altijd gezellig met Joyce, ze heeft me er toe aangezet om te sporten en misschien om de opleiding zelf te beginnen die ze gedaan had. Altijd was het weer een uitdaging en werd ik tot het uiterste van mijn conditie/kracht gedreven! Het is zeker een aanrader om bij Joyce te komen sporten en voor een gezondere leefstijl te kiezen waar zij je zeker bij helpt! Aan het einde ben ik zeker tevreden met hoe ik ben geëvolueerd op zoon korte periode met alle dank aan Joyce!

Tamara:

Eerste 3 maanden sessie afgerond met Joyce Nijsse van The Fit Company. Een heel mooi en vooral duurzaam resultaat behaald. Geen gekke dieeten met pillen, sapjes, geen koolhydraten etc maar bewuster met voeding omgaan en de reguliere sportactiviteiten aangevuld met krachttraining. Een hele prettige en persoonlijke begeleiding ervaren, een aanrader! Op naar de volgende periode! 💪🏻💪🏻


Sanne Marcusse Filius
 reviewed The Fit Company  5 star

July 28· 

 

Top begeleiding en fijne communicatie! Het is fijn als iemand precies begrijpt wat voor doel je voor ogen hebt. Begeleiding, tips en advies precies waar het nodig is om doelen te kunnen behalen. 

 

 

Sanne Visser reviewed The Fit Company  5 star

October 2 at 3:21pm· 

 

In twee maanden tijd 10 kilo eraf. Dankzij de voedingsschema's en leuke trainingen van Joyce. Ik houd niet van sporten, maar de trainingen van Joyce vind ik oprecht leuk! Afwisseling, uitdaging en snel resultaat maakt dat ik altijd weer uitkijk naar een sessie. 

 

Francis Menheere reviewed The Fit Company  5 star

April 15 at 13.42

 

 

Ik ben zo blij dat ik eindelijk de stap heb gezet om een personal trainer in te schakelen, en dan vooral Joyce. Zij is een uiterst intelligent en prettig persoon om mee samen te werken. Zij is goed in staat haar kennis over te brengen en weet je echt te motiveren om vol te houden. De trainingen zijn afwisselend en uitdagend. Alle methodes zijn gebasseerd op de laatste inzichten. Je kunt echt merken dat zij gepassioneerd is in haar vak. Mocht je nog twijfelen om een personal trainer in te schakelen, dan zeg ik doe het gewoon! Het is een investering in je lijf, gezondheid en je leven. Maar kies dan vooral voor Joyce, hier zal je geen spijt van krijgen. 

 

Ksenija Boiko reviewed The Fit Company — 5 star

 

topper! gevarieerd trainen, aandacht, hulp Joyce doet het allemaal en met een glimlach.

Nina Kuijper reviewed The Fit Company — 5 star

Joyce is echt een topper! Ze is persoonlijk, weet waar ze het over heeft en wil je oprecht verder helpen. Het trainen met Joyce is altijd weer anders en de passie spat er vanaf! Echt een aanrader dus.

4 maanden geleden begon ik bij Joyce met sporten. Zij heeft mij al die tijd geholpen ookal had ik ups&downs. Ik kwam hier voor het sporten, maar kon ook mijn hart luchten over mijn eetpatroon. Joyce heeft mij geholpen met voedingsschema’s. Door verschillende artikelen te lezen die Joyce mij doorstuurde ben ik zo goed als van mijn eetbuien af en weet ik wat mijn schakelmomenten zijn en hoe ik daarmee kan omgaan. 
Joyce heeft mij laten zien dat ik sporten leuk kan vinden! Door haar sport ik nu 1x per week met haar en 2x per week zelfstandig. Ik kan super goed praten met Joyce en ik vind het altijd gezellig tijdens de trainingen! Joyce is een topper! 
Ik raad haar zeker aan als personal trainster!! 💪